Η σχολή μας

Σχολή Οδηγών ΕΥΡΙΠΙΔΗΣ 

2

Η Σχολή Οδηγών ΕΥΡΙΠΙΔΗΣ ιδρύθηκε το 1983 από τον εκπαιδευτή Ευριπίδη Κωνσταντινίδη. Μαζί με ακόμα 2 είχαν σαν γνώμονα την όσο το δυνατόν καλύτερη διδασκαλία, εκπαίδευση και παροχή υπηρεσιών. Από τότε έγιναν αρκετές αλλαγές τόσο στο τιμ των εκπαιδευτών, όσο και στη αναβάθμιση του εξοπλισμού της Σχολής. Σήμερα οι εκπαιδευτές που απαρτίζουν τη σχολή εκτός από τις εξιδικευμένες γνώσεις στη μηχανική αυτοκινήτου πρέπει να είναι μέλη του Institute af Advanced Motorists του Λονδίνου. Η πορεία της υπήρξε αλλά και συνεχίζει να είναι σταθερά ανοδική. Η αύξηση του αριθμού των ανθρώπων που εμπιστεύονται την εκπαίδευσή τους στη Σχολή είναι διαρκής και αντανακλά την προσπάθεια και το ενδιαφέρον για συνεχή ενημέρωση, κατάρτιση και βελτίωση του επιπέδου των γνώσεων των εκπαιδευτών που πλαισιώνουν την σχολή.

Βασικός στόχος της Σχολής οδηγών ΕΥΡΙΠΙΔΗΣ είναι η πραγματοποίηση μιας από τις πλέον ουσιαστικές ανάγκες της εποχής μας που είναι η Οδική Ασφάλεια.

Ο άνρθωπος δημιουργεί στο 90% των περιπτώσεων, τα ατυχήματα. Όταν καποιος τρέχει με υπερβολική ταχύτητα, δεν μπορεί να ισχυρίζεται ότι είναι η κακιά στιγμή και η ατυχία του, που τον έβγαλε από τον δρόμο. Είναι καιρός να αλλάξουμε νοοτροπία ενώνοντας, όλοι οι αρμόδιοι φορείς την εμπειρία μας και τις τεχνικές μας γνώσεις έχοντας ως σκοπό, να φτιάξουμε σωστούς οδηγούς, εκμηδενίζοντας αυτή την τρομερή κατάσταση που καθέ μέρα βλέπουμε στους δρόμους μας.

kathodigoume